Zo kan je er ook voor zorgen dat je lief blijft slapen: Etienne bouwt muur van sneeuw rond auto van Madelon

© Telegraaf

Eigenlijk wilde Madelon vroeg naar huis, het zou namelijk gevaarlijk zijn op de baan door de sneeuw. Maar dat was buiten haar vriend Etienne gerekend. Hij bouwde een muur van sneeuwblokken om haar auto heen en kreeg uiteindelijk zijn zin.

adb, evdg

De Nederlandse Madelon Leurs (23) dacht dat haar vriend Etienne onschuldig met zijn buurjongens aan het spelen was in de sneeuw. Maar toen ze zich klaarmaakte om van Aalsmeer naar Alkmaar te rijden, zag ze een ander tafereel door het raam.

Sneeuw metselen

Het zou gevaarlijk zijn op de weg, door de plotse sneeuwval en vriestemperaturen, dus wou Madelon op tijd naar huis vertrekken. “Toen ik naar buiten keek, zag ik ineens een muur om mijn auto,” klinkt het. Haar vriend Etienne had er niets beter op gevonden dan een muurtje van sneeuwblokken te ‘metselen’ rond haar voertuig.

© Telegraaf

“Ik ben naar beneden gesneld, de buren waren al foto’s aan het maken. Maar ik moest er wel om lachen, het is echt iets voor hem.” Of de jongeman uiteindelijk slaagde in zijn opzet? “Hij heeft wel zijn zin gekregen, nu blijf ik maar slapen, ja,” besluit Madelon.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen