Camera's in smartphones zijn de afgelopen jaren enorm degelijk geworden. Maar welke zijn nu de beste?
Volledig scherm
Camera's in smartphones zijn de afgelopen jaren enorm degelijk geworden. Maar welke zijn nu de beste? © REUTERS

Deze vier smartphones hebben de beste camera

MultimediaDe smartphone heeft de rol van de compactcamera deels overgenomen. Handig is ook dat je je smartphone meestal bij hebt, zodat je altijd een foto kunt maken als je dat wilt. Maar welke smartphones zijn nu de beste voor de hobbyfotograaf?

29 reacties

  • Werner Wynakker

    6 jaar geleden
    Waarom zou ik een iPhone kopen van 1000€ wanneer ik een OnePlus voor de helft van de prijs kan kopen die nog eens beter presteert.
  • Andre Poelmans

    6 jaar geleden
    Hilde Boon...cloud heeft niets te maken met je telefoon. Je bent niet verplicht cloud te gebruiken! Blijf dan maar zeker weg uit faceboek... “Met eender welke telefoon”
  • Wim Desmet

    6 jaar geleden
    Niet akkoord met Huawei p20 betreffende de videocamera, er zit n GEEN stabilisator op wat betekent dat de video zeer schokkend opneemt...toch jammer voor zo'n duur toestel. Foto's zijn wel zeer ok.
  • Marc Wouters

    6 jaar geleden
    Er zijn er altijd die denken dat sommige mensen geen iPhone kunnen betalen omdat die 200€ duurder kost. Waarmee ze direct te kennen geven dat 200€ voor hen een bom geld is in hun sociale situatie. Ik ben content met mijn Galaxy S8+. Elk jaar zijn de camera's beter, maar elk jaar zo'n nieuwe telefoon kopen is er ver over. Ik gebruik mijn smartphone eigenlijk meer om documenten enz. te scannen. Gebeurt steeds meer. Dan is lichtgevoelige camera best leuk.
  • stan mestach

    6 jaar geleden
    raar dat nokia er niet bij staat nochtans hebben jullie zelf gezegt dat er geen beter kwaliteit was heel eerlijk vind ik dit niet ik had iets meer kwaliteit van jullie verwacht