Photo News - Pieter Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News - Pieter Jan Vanstockstraeten

Rocco Granata wordt 80 en blikt terug op z’n wilde beginjaren: "Plots lagen er vreemde vrouwen in mijn bed, zonder kleren aan!"

Celebrities"Dat 15-jarige meisje dat zich aanbood in New York... Bijna was ik in de klauwen van de maffia gevallen." Het is maar één van de sappige verhalen die na een carrière van meer dan 60 jaar opborrelen uit Rocco Granata. De zanger wordt vandaag 80, maar daar merkt hij amper wat van: "Ik zit nog vol ideeën."

9 reacties

  • Bro De Prins

    6 jaar geleden
    Een toffe meneer. Geen blaaskaak. Hij kent zijn grenzen. Niet meer optreden uit schrik vals te zingen. Die man wil ik ooit toch eens ontmoeten. Zo zijn er te weinig te weinig. Rocco het gaat jou en je gezin goed.
  • Wery Dobbelaere

    6 jaar geleden
    Mr Roco Granata is in mijn ogen een zeer toffe mijnheer. Bij een nachtelijke controle hielden wij hem tegen voor controle. Hij was de vriendelijkheid zelve. Geen macho manieren. Fijne man ! Zal ik niet vergeten.
  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Grote mijnheer op vele vlakken, maar dat van die vreemde vrouwen ik zijn bed, daar geloof ik niet veel van. ten minste in die zin dat hij niet wist hoe die er kwamen en zeker niet dat hij er toen voor zou zijn gaan lopen. Ik zou eerder het tegenovergestelde gaan geloven, ga gewoon op mijn eigen te werk van in mijn wilde jaren.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    enne... nooit eens van geproefd Rocco?
  • urbain schotte

    6 jaar geleden
    Grote mijnheer, zeker als muzikant en evenzeer, of zelfs meer, als mens. Respect !