Sint- Jozef - Grobbendonk

Vierde Provinciale E Antwerpen

Sterke tweede helft genoeg voor Grobbendonk tegen Sint- Jozef

De eerste helft bleef zondag nog doelpuntloos tussen Sint- Jozef en Grobbendonk, maar in de tweede helft nam Grobbendonk de controle over het duel en won uiteindelijk met 1-2.

Bron: RBFA app

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 67ste minuut tot Raf Gysels scoorde en zo Sint- Jozef op voorsprong bracht. Sint- Jozef leek aan de winnende hand voor het merendeel van de wedstrijd. Met nog negen minuten te spelen maakte Willem Moris gelijk voor Grobbendonk. Met nog acht minuten op de klok maakte Nathan Smets het beslissende doelpunt voor Grobbendonk. Smets voltooide zo de comeback van Grobbendonk.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Sint- Jozef twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Grobbendonk drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de vierde overwinning van Grobbendonk met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 67' Gysels 1-0, 81' Moris 1-1, 82' Smets 1-2.

GELE KAARTEN: 6' Vervecken (Grobbendonk), 8' Orban (Grobbendonk), 30' Dielis (Sint- Jozef), 68' Van Dooren (Sint- Jozef), 89' Schuerwegen (Grobbendonk).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.