Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Fans woest nadat Drake concerten in Amsterdam en Antwerpen afzegt

CelebritiesVeel fans zijn weer woest op rapper Drake voor het onverwacht afgelasten en verplaatsen van zijn concerten in april in de Ziggo Dome. Op sociale media regende het boze reacties nadat het nieuws maandagavond bekend werd gemaakt. Ook de Sportpaleis-concerten werden verplaatst.

0 reacties

  1. “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteindelijk het leven kostte
    PREMIUM
    Celebrities
    2

    “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteinde­lijk het leven kostte

    Twee albums: meer was er niet nodig om van Amy Winehouse een legende te maken. Maar meer nog deden haar flamboyante levenswandel en haar worstelingen met drank en drugs inkt vloeien. Toen ze in juli 2011 op haar 27ste overleed, werd ze helemaal onsterfelijk. Nu er later deze maand een (gecontesteerde) film over haar leven verschijnt, staat ‘Story’ stil bij het tragische verhaal van de zangeres. Van de eerste stappen in haar carrière, tot een toxische relatie die alles naar de verdoemenis hielp en haar bewogen laatste dagen. “We dachten echt dat ze het zou redden.”
  2. “Dat geld stinkt”: Hugh Grant sluit tegen zijn zin een deal met uitgever van ‘The Sun’ na het afluisterschandaal
    celebrities

    “Dat geld stinkt”: Hugh Grant sluit tegen zijn zin een deal met uitgever van ‘The Sun’ na het afluister­schan­daal

    Hugh Grant (63) had eigenlijk geen zin om een schikking te treffen in zijn rechtszaak tegen de uitgever van de krant ‘The Sun’. Dat schrijft de Britse acteur zelf in een reeks berichten op X, nadat zijn advocaat eerder had laten weten dat er een regeling was getroffen in de zaak. Grant beschuldigde journalisten ervan privédetectives te hebben ingehuurd om zijn telefoon af te luisteren en in zijn huis in te breken.