AP
Volledig scherm
© AP

Zangeres Roberta Flack met spoed opgenomen in ziekenhuis

De 81-jarige zangeres Roberta Flack, bekend van haar hit 'Killing Me Softly with His Song', is op vrijdagavond met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

1 reactie

  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Man, man wat kon die mooi zingen !!!
  1. Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankrekening gaat”
    PREMIUM
    Reportage
    3

    Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankreke­ning gaat”

    Taylor Swift is zowat de grootste popster van de planeet en dat heeft onze reporter Esther De Leebeeck geweten. Als fan – ‘Swiftie’ in het jargon – was ze dan ook extatisch om de Europese aftrap van haar ‘Eras Tour’ mee te maken in Parijs gisteravond. En met haar vele andere Vlaamse Swifties. “Al jaren heb ik een Taylor Swift-spaarrekening”, vertelt mama Femke (27) uit Niel. Wat maakt Swift anders dan alle anderen? En hoe was het concert waar de halve wereld wil bij zijn nu écht?
  2. “Ja, we denken aan trouwen en kinderen”: Ian Thomas deelt al zes jaar lief en leed met Anna Carina
    PREMIUM
    bv

    “Ja, we denken aan trouwen en kinderen”: Ian Thomas deelt al zes jaar lief en leed met Anna Carina

    “Ik ben niet langer de Vlaamse Justin Bieber, al krijg ik die stempel nooit kwijt.” De tijden van ‘Baby’ liggen al lang achter hem, maar Ian Thomas (27) is lang nog niet uitgezongen. Naast het opnemen van nieuwe muziek, etaleert hij ook zijn acteertalent in telenovelle ‘Milo’. Maar als volwassene staat hij meer stil bij wat hij verwezenlijkt, zegt Ian in ‘Dag Allemaal’. En laat hij de moeilijkere tijden achter zich, samen met vriendin Anna Carina. “Ik heb het mezelf verboden om ooit nog zoveel te wegen.”