© VTM

VTM pakt dit voorjaar uit met heel wat nieuwe programma’s

VTM brengt dit voorjaar een mix van heel wat nieuwe programma’s en absolute klassiekers. Lieven Scheire krijgt een eigen programma, BV’s gaan op reis met hun moeder en in ‘Dossier X’ worden spectaculaire misdaden nagespeeld.

ehu

Kan Iedereen Nog Volgen?

Hoe ziet onze toekomst eruit? Lieven Scheire schept in‘Kan Iedereen Nog Volgen?’ licht in de duisternis. Drijvende tunnels, robots die salto’s maken, een matras tegen overspel, het uitwissen van trauma’s en tattoos, vuilnisbakken die je boodschappen regelen of vingernagels waarmee je kan betalen. Samen met zijn panel schetst Lieven hoe ons leven er zal uitzien in 2019, in 2030 of in 2050. Het is het eerste programma dat Lieven Scheire maakt voor VTM. De presentator had eerder een exclusiviteitscontract had bij de VRT, maar trad bij VTM wel al als expert op in ‘Het Lichaam van Coppens’.

© VTM

Weg Met Ons Ma

Bekende Vlamingen nemen hun moeders mee naar een plek waar ze nog nooit geweest zijn, om er samen straffe dingen te doen die ze nog nooit gedaan hebben. Zo zijn onder andere Bart Kaëll en Hilde De Baerdemaeker weg met ‘ons ma’.

© VTM

Dossier X

De grootste misdaadverhalen uit onze geschiedenis komen opnieuw tot leven in deze reeks van VTM NIEUWS. Via interviews, archiefbeelden en nagespeelde scènes reconstrueren de makers van De Kroongetuigen beruchte misdaden in ons land. Ook speurders vertellen over de zaken die hun leven en carrière hebben getekend.

© VTM

De infiltrant

Danny Desmedt, een veroordeelde oplichter, dreigt opnieuw achter de tralies te belanden. Tenzij hij de politie helpt om als informant een drugstrafikant te pakken. Wat Danny niet weet, is dat hij meer is dan alleen maar informant. Een topcast met Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft, Wouter Hendrickx, Natali Broods en Peter Van den Begin sleurt je mee in dit politieverhaal, gebaseerd op echte feiten, maar gebracht met een vette knipoog.

© VTM

F-16

Top Gun in Vlaanderen. Nooit eerder kreeg een cameraploeg de kans om het werk en het leven van Belgische F-16-piloten van zo dichtbij te volgen. In deze reeks van VTM NIEUWS worden zes piloten gevolgd van bij hun training in Kleine Brogel tot hun acties boven Syrië en Irak. Een uniek verhaal over passie, doorzettingsvermogen en het maken van morele keuzes.

© VTM

Echte mensen: jong leven

De medische wereld gaat tot het uiterste om de jongste levens te redden. In Jong Leven volgt productiehuis Geronimo sterke mensen die het beste van zichzelf geven om jonge levens te beschermen en te redden: van de kinderkankerarts en de verplegers tot de juf die zieke kinderen van alle leeftijden les geeft. Humor en ontroering en vooral de onbreekbare band tussen dokters, verplegers en hun ‘kinderen’.

© VTM

Boxing Stars

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer, zo blijkt. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM?

© VTM

Tweesterrenrestaurant

Vier bekende duo’s krijgen een buitenkans: ze mogen onder het toeziend oog van Sergio Herman een eigen restaurant runnen. En dat wordt snel én intens. Op een week tijd moeten de duo’s een concept bedenken, hun restaurant inrichten, een menu samenstellen, personeel kiezen én de honger van hun klanten stillen. Met als doel: twee dagen lang zo veel mogelijk betalende klanten helemaal voldaan naar huis te sturen.

© VTM

Boer zkt Vrouw Internationaal

Succesvolle Vlaamse boeren die wonen en werken in het buitenland, gaan op zoek naar de liefde van hun leven. En dat moet een Vlaamse worden. Wie beter om de pijlen van Cupido nog meer in de juiste richting te sturen dan Dina Tersago en An Lemmens? Ze stellen in het voorjaar de vrijgezellen voor en reizen dan de hele wereld af om ‘hun’ boer te matchen met een Vlaams lief.

© Boer zkt Vrouw Internationaal

En nieuwe seizoenen van...

Al een paar seizoenen hebben de huwelijksklokken geluid voor koppels in Blind Getrouwd, en voor drie koppels luiden ze nog altijd. Inschrijvingen voor een derde seizoen waren er opnieuw massaal en experten proberen nu maar liefst vijf koppels voor de eeuwigheid te vormen door ze blind te trouwen. In het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek doorbreken Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Coco Jr., K’s Choice, Silvy De Bie, Niels Destadsbader en Sharon den Adel alle muzikale grenzen. Komen ook terug: Belgium’s Got Talent, Tegen de Sterrenop mét Louis Talpe, De Zonen van Van As, Groeten uit, Beste Kijkers, De Wensboom en heel veel LukAlloo.

© vtm

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER