Lentezon - Arendonk B

Derde Provinciale C Vrouwen Antwerpen

Arendonk B verslaat Lentezon met 0-5

Lentezon verloor de achtste wedstrijd op rij. Het ging vrijdag met 0-5 onderuit in de thuiswedstrijd tegen Arendonk B.

Fie De Smet opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team. Bethe Moeskops bracht in de 40ste minuut Arendonk B op 0-2. Direct na de rust vergrootte Noor Steemans de voorsprong van Arendonk B. Elise Wauters bouwde in de 50ste minuut de marge uit voor Arendonk B. Marth Claessen diepte de voorsprong uit in de in de 78ste minuut minuut. Met deze wedstrijd telt Arendonk B nu een reeks van drie wedstrijden zonder tegendoelpunten.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Lentezon vijf keer verloren, terwijl Arendonk B vier overwinningen en één nederlaag heeft.

Lentezon speelt de volgende wedstrijd uit tegen KFC De Kempen. De teams staan op zaterdag 27 april om 15 uur tegenover elkaar. Arendonk B neemt het vrijdag 26 april om 20 uur uit op tegen Rauw.

DOELPUNTEN: 3' De Smet 0-1, 40' Moeskops 0-2, 49' Steemans 0-3, 50' Wauters 0-4, 78' Claessen 0-5.