Basketbal BNXT League

Met Van Buggenhout en Jovanovic zijn twee Giants genomineerd voor BNXT Awards

Antwerpen -

Met Jo Van Buggenhout (Belofte van het Jaar) en Nikola Jovanovic (Best Sixth Man) zijn er twee spelers van Telenet Giants Antwerp genomineerd voor de BNXT Awards. De winnaars worden maandag bekendgemaakt.

Patrick Ceulemans

De BNXT League gaf de eerste lijst van drie genomineerden voor de BNXT Awards vrij. Telenet Giants Antwerp heeft op dit moment al twee genomineerden.

Jo Van Buggenhout (20) is met Joppe Mennes (Oostende) en Siebe Ledegen (Okapi Aalst) genomineerd voor de trofee Belgische Belofte van het Jaar. Het gaat om een organisatie van het Nieuwsblad, onze zusterkrant, in samenwerking met de BNXT League.

De Servische center Nikola Jovanovic (30) is dan weer genomineerd voor de trofee Best Sixth Man of the Year. Zijn concurrenten zijn Olivier Troisfontaines (Luik) en Roeland Schaftenaar van ZZ Leiden.

Vorig seizoen won Telenet Giants Antwerp deze twee trofeeën. Thijs De Ridder, momenteel bij het Spaanse Bilbao en ook op de NBA Draft list (26-27 juni), werd verkozen tot Belofte van het Jaar en Best Sixth Man of the Year.

LEES OOK. Volgt Pierre-Antoine Gillet zichzelf op of gaat de prijs naar Luik? Dit zijn de genomineerden voor Belgische Speler en Belofte van het Jaar

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Basketbal