Sonja Kimpen en haar mama
Volledig scherm
Sonja Kimpen en haar mama © rv

Sonja Kimpen moet afscheid nemen van haar mama

ShowbizzSonja Kimpen (59) heeft afscheid moeten nemen van haar mama, de meldde de gezondheidscoach maandag zelf op Facebook. 

1 reactie

  • Rudi Geirnaert

    6 jaar geleden
    Veel sterkte in deze donkere dagen Sonja .
  1. INTERVIEW. ‘Avengers: Endgame’-regisseurs over het einde van een tijdperk: “We zeiden altijd: als de inspiratie op is, stoppen we ermee”
    Film

    INTERVIEW. ‘Avengers: Endgame’-regisseurs over het einde van een tijdperk: “We zeiden altijd: als de inspiratie op is, stoppen we ermee”

    Volgende week wordt er met de release van ‘Avengers: Endgame’ officieel een einde gebreid aan het ‘Marvel Cinematic Universe’-avontuur. De gebroeders Joe en Anthony Russo, die gisteren tot grote ontsteltenis te horen kregen dat het einde van hun film vroegtijdig gelekt werd, zijn meer dan klaar om al het hard labeur van de voorbije jaren achter hen neer te leggen: “Wat Marvel hierna gaat doen, is iets waar wij totaal niet mee bezig zijn. We hebben ons veel te veel met de vorige films bezig gehouden”, aldus Anthony.
  2. Zo verlaten is Hollywood nu: “Luxewinkels gebarricadeerd tegen ramkraken”
    Play
    Showbizz

    Zo verlaten is Hollywood nu: “Luxewin­kels gebarrica­deerd tegen ramkraken”

    Het coronavirus houdt intussen heel wat landen in een sterke greep. Ook de Verenigde Staten verplicht zijn inwoners om zo veel mogelijk binnen te blijven, en dat leidt tot ongeziene taferelen. Het hart van de filmwereld, Hollywood, ligt volledig stil. Bekende trekpleisters zoals de Walk of Fame trekken geen kijklustigen meer, en beroemde winkelstraten zoals Rodeo Drive bereiden zich voor op het ergste. “Uit vrees voor plunderaars en ramkraken werden etalages van luxewinkels leeggehaald en zelfs beschermd met betonblokken.” Onze Hollywoodreporter Kristien Gijbels ging een kijkje nemen.