Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. IN KAART. De Russische doelwitten die Oekraïne niet mag raken, terwijl het dat eigenlijk wel zou kunnen
    PREMIUM
    3

    IN KAART. De Russische doelwitten die Oekraïne niet mag raken, terwijl het dat eigenlijk wel zou kunnen

    Oekraïne moet nog altijd vechten met één arm op de rug. Zo beschrijft gewezen NAVO-baas Anders Fogh Rasmussen het verbod om Amerikaanse wapens te gebruiken tegen doelwitten op Russische bodem. Nu de discussie daarover oplaait en zelfs buitenlandminister Antony Blinken ervoor gewonnen lijkt om die beperking op te heffen, brengen we in kaart om welke doelwitten het gaat. Een ‘veilige zone’ die ervoor zorgt dat de Russen een gebied groter dan België kunnen belagen zonder over hun grenzen te komen.
  2. Vriendin van Luca Brecel blijkt cocaïnedealer: “Ruim 35.000 euro aan drugsgeld belandde op haar rekening”

    Vriendin van Luca Brecel blijkt cocaïnedea­ler: “Ruim 35.000 euro aan drugsgeld belandde op haar rekening”

    Luca Brecel dankte z’n wereldtitel snooker vorig jaar naar eigen zeggen voor een groot deel aan z’n nieuwe vriendin. Wat de Limburger toen wellicht nog niet wist, was dat Laura Vanoverberghe (25) deel uitmaakte van een gerechtelijk onderzoek naar de drugsbende ‘C-Team’. Eerst als chauffeur, maar later ook als dealer hielp de Blankenbergse maandenlang cocaïne verkopen. “Ze rolde in de verkoop door haar eigen gebruik”, stelde de procureur in de Brugse rechtbank, waar Vanoverberghe volgens haar advocaat “onmogelijk” aanwezig kon zijn.
    Blankenberge, Maasmechelen