Het niveau van de dansshow van Dancarta lag hoog.© Elke Lamens

Dansschool Dancarta schittert ‘in The Wild West’ voor ruim tweeduizend toeschouwers

Loenhout, Brecht -

Sporthal De Ring in Brecht was drie dagen meer dan uitverkocht voor de dansshow ‘Dancarta in the Wild West’ van de Loenhoutse dansschool. Vijfhonderd dansers groot en klein beroerden meer dan tweeduizend toeschouwers.

“Het thema ‘Dancarta in The Wild West’ was erg dankbaar om rond te werken in de show, en kwam in het slotnummer sterk naar voren, maar ook qua decoratie. Voor en na de show en tijdens de pauze konden bezoekers in de saloon genieten van een hapje en drankje”, legt medeoprichtster Maya Quirijnen uit.

De tickets voor de dansshow waren in enkele minuten tijd uitverkocht. “Voor de drie voorstellingen op vrijdag, zaterdag en zondag moesten we telkens nog zo’n tachtig plaatsen bij creëren.”

Alle dansers jonger dan twaalf jaar sloten het eerste deel van de show af.© Elke Lamens

“We kregen heel veel complimenten over de show en dat het niveau dit jaar wel echt hoog lag”, stelt medeoprichtster Sarah Van de Velde op de slotshow vast. Maya en Sarah zijn daarvoor de vijfhonderd dansers heel erg dankbaar, en vooral ook de lesgeefsters die zich hiervoor een heel jaar inzetten.

Een speciaal eerbetoon was er voor Emely. “Zij is al tien jaar lang voor ons een trouwe steun en toeverlaat”, bekent het oprichtersduo. Er waren toch ook wel even traantjes bij het afscheid na zeven jaar van lesgeefster Kato bij de kleinste kleuters. (ella)

De G-dansers schitterden in de jungle.© Elke Lamens

Dansen is voor klein en groot, bewijst Dancarta.© Elke Lamens

Het thema ‘in The Wild West’ kwam ook terug in de saloon buiten.© Elke Lamens

Countrydancers verwelkomden het publiek voor de show.© Elke Lamens

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners