Schepen Kelly Joris stelt de Speelbabbel speels voor met Tina Heremans en Siel Apers van BKO ’t Evertje.© RR

Huis van het Kind organiseert wekelijks leerrijke Speelbabbel

Wommelgem -

Schepen van Sociale Zaken Kelly Joris (Lokaal Liberaal), BKO ’t Evertje en het Huis van het Kind pakken uit met een nieuw wekelijks initiatief voor jonge ouders: de Speelbabbel.

Een moment om samen als (groot)ouder, peter, meter, voogd te spelen met je baby of peuter, workshops te volgen én ideeën/tips uit te wisselen. Zo laat de Speelbabbel zich het best omschrijven.

“We mochten reeds enkele enthousiastelingen ontvangen tijdens onze mama-baby yoga workshop en onze workshop zingen met peuters, met heel enthousiaste reacties van deelnemers tot gevolg”, aldus Siel Apers van BKO ’t Evertje. “Ik vind het fantastisch dat ik mijn schouders mee onder dit project kan zetten. Mama’s zien oplichten in een drukke en stressvolle periode na de geboorte van hun kind is heel mooi om te zien.”

“Iedereen is hier welkom, ook grootouders, tantes, nonkels, .. we hopen dat dit initiatief mag uitgroeien tot een veilige plek, om samen te komen en in verbinding te gaan met elkaar.”

Ben jij ook benieuwd? Steeds welkom op donderdag (uitgezonderd schoolvakanties, feestdagen) tussen 8.45u en 10.45u in BKO ’t Evertje.

Op 16 mei organiseert het Huis van Het Kind alvast de workshop babymassage.(jaa)

huisvanhetkind@wommelgem.be
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners