Dj Black Coffee eerde Avicii tijdens zijn set op Coachella.
Volledig scherm
Dj Black Coffee eerde Avicii tijdens zijn set op Coachella. © Photo News

Muzieklerares Avicii: "Na wanprestatie wilde ik hem heel slechte punten geven. Maar toen gaf ik hem laatste kans"

Als DJ wist Avicii miljoenen fans te begeesteren, maar in 2008 was hij nog gewoon Tim Bergling - bescheiden en eerder onopvallend. Het Duitse magazine Focus kon met zijn toenmalige muzieklerares spreken. Zij haalde herinneringen op aan een jongeman die eigenlijk nooit bekend wilde zijn.

6 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Bart Bauwens: als je leest "Het Duitse magazine Focus kon met zijn toenmalige muzieklerares spreken" lijkt het me eerder dat ZIJ die leerkracht hebben opgezocht, en niet andersom. En waar zit hier het "misbruik"?
  • Jean Pollet

    6 jaar geleden
    iemand juist beoordelen naar zijn " kunnen" is zeer moeilijk , men gaat uit van eigen "kunnen " Vele halen de top met doorzetten en geloof in zijn eigen ik
  • Bart Aeck

    6 jaar geleden
    Moet die leerkracht nu ook in de belangstelling staan? Zo’n misbruik maken van iemand zijn dood.
  • Jan Saelens

    6 jaar geleden
    Moest ik naar het PMS geluisterd hebben zou ik nooit piloot geworden zijn. Ik zou het niet aankunnen, zeiden ze. Toch doorgezet, was niet eens zo moeilijk, en nu verdien ik 2 tot 3 dubbel wat De meeste mensen verdienen en ik hoef er maar een half jaar voor te werken. Bij deze een dikke middelvinger naar het PMS en enkele leerkrachten...
  • Stevie Peeters

    6 jaar geleden
    Zo zie je maar dat school je vaak beperkt in je ontwikkeling. Enkel een beoordeling op basis van, voor iedereen dezelfde, vooropgestelde doelstellingen, in een vastgelegde levensfase is niet voor elk kind of adolescent representatief.