© N-VA Merksem

Verkiezingen: N-VA Merksem heeft lijst en programma klaar

N-VA Merksem maakt zich net zoals alle andere partijen klaar voor de komende verkiezingen en heeft haar sterk vernieuwde lijst klaar.

kdm

De N-VA fractie is de grootste fractie in de Merksemse districtsraad en blikt tevreden terug naar haar realisaties, zegt districtsburgemeester Luc Bungeneers. 'Sinds 2013 heeft dit districtsbestuur onder mijn leiding als districtsburgemeester, in nauwe samenwerking met diverse overheden, meer dan 185 miljoen euro kunnen investeren in tal van projecten in ons district. Merksem is op zes jaar tijd mooier, sportiever, groener en dynamischer geworden.’

De partij wenst dan ook, dat het nieuwe Merksemse bestuur haar werk verder zet. N-VA Merksem trekt dan ook naar de verkiezingen met een duidelijk programma, met oa het stimuleren van de ontplooiing van jong en oud, meer groene zones en de aanpak van het rioleringsnetwerk in Merksem.

Het aantal parkeerplaatsen moet behouden worden en N-VA zal blijven aandringen bij De Lijn om buslijn 650 te behouden.

Op vlak van veiligheid is het plaatsen van camera's erg belangrijk voor N-VA, preventief te gebruiken maar ook met herkenning. Ook een snelle realisatie van een politiekantoor op de Bredabaan waar de Merksemse burger 7 dagen op 7 terecht kan, werd in het programma opgenomen.

Lijst N-VA Merksem

1. Luc Bungeneers2. Wendy Simons3. Patrick Van den Bempt4. Lia Somers5. Luc Sleeckx6. Jan Dumon7. Imelda Lamigan8. Jari Frensch9. Carla Nielsen10. Iris Verhoeven11. Curt Costrop12. Johan Builaert13. David Dogge14. Gie Van den Neucker15. Sheryl Newsome16. Britt Hendrickx17. Kelly Horemans18. Nog in te vullen19. Eva Van den Bogaert20. Marie-Rose Snykers21. Peter Wellens22. Nathalie Van Baren23. Wim Jochems24. Edwin Hendrickx25. Herman Gielen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER