Celine Van Ouytsel (27) opnieuw samen met ex-vriend na bedrog: “We zijn naar elkaar toegegroeid”

Voormalig Miss België Celine Van Ouytsel (27) heeft opnieuw een relatie. De gelukkige in kwestie is haar ex-vriend. “Wat er vroeger is gebeurd, daar wil ik het niet over hebben.”

In ‘De 7 hoofdzonden’ van Humo geeft Celine Van Ouytsel voor het eerst toe dat ze opnieuw samen is met Andreas Bonne. In oktober 2022 brak ze met de tandarts uit Brecht na veelvuldig bedrog van zijn kant. “Toen ik alles hoorde, kon ik onze relatie niet meer verderzetten. Ik heb mijn spullen gepakt, en ben vertrokken”, zei de ex-miss destijds. “Het is pijnlijk om vast te stellen dat je relatie gebaseerd is op een leugen. Maar deze schijnvertoning verderzetten: no way.” Nu nemen de twee een nieuwe start. “We zijn opnieuw naar elkaar toegegroeid. Wat er vroeger is gebeurd, dat is water under the bridge, dus daar zou ik het liever niet over hebben”, klinkt het.

Van Ouytsel kreeg het kroontje van Miss België in 2020. Sindsdien schoot haar tv-carrière uit de startblokken en is ze te zien in verschillende tv-programma’s. Zo is ze een van de vaste tafelgasten bij De tafel van Gert en is ze straks ook te zien in het nieuwe seizoen van Over de oceaan. (red)

LEES OOK. Ze hoopte op een carrière in de media na Miss België, en dat is haar ook gelukt: Céline Van Ouytsel dartelt van ene naar andere programma

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen