Onder het motto ‘Wij zijn terug“ wordt er zaterdagavond in het Daknamstadion feest gevierd.© Christel Van Landeghem

Vier jaar na faillissement van Sporting Lokeren kunnen supporters fusieclub weer feestvieren

Lokeren -

Vier jaar nadat de supporters van Sporting Lokeren in zak en as zaten na het faillissement is de club weer springlevend. Na de titel vorig jaar pakte de nieuwe fusieclub Lokeren-Temse nu weer de promotie. Dat wordt zaterdagavond 4 mei gevierd onder de noemer ‘We zijn terug’.

Ivan Elegeert

“We hopen dit met zo veel mogelijk supporters te kunnen vieren tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Wezet”, vertelt woordvoerder Dirk Bossers. “Daarom heeft de club de ticketprijs verlaagd naar 5 euro. Dit geldt voor alle tribunes, behalve de seats. De club vraagt wel om de tickets bij voorkeur online aan te kopen.”

LEES OOK. Het doek valt over Sporting Lokeren: rechtbank bevestigt faillissement

“Verschillende spelers zullen in de bloemetjes gezet worden. Zo bereikten Jelle Merckx, Gil Van Moerzeke én Toon Janssen recent de kaap van 100 wedstrijden bij Lokeren-Temse. Daarnaast nemen we ook afscheid van Simon Vermeiren als voetballer. En uiteraard willen we het volledige team nog eens in de bloemetjes zetten met het behalen van de promotie naar de Challenger Pro League. Lokerse DJ’s zullen voor én na de wedstrijd voor de nodige beats zorgen.”

En bij een historisch seizoen horen natuurlijk ook historische figuren. Al zeker 20 oud-spelers en trainers van verschillende generaties komen zaterdagavond naar het Daknamstadion.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER