Smarkets
Volledig scherm
© Smarkets

In dit bedrijf mogen werknemers zelf kiezen hoeveel ze verdienen. En dat lijkt te werken

WerkEen Londense start-up experimenteert met een bijzondere manier van verloning. Bij gokbedrijf Smarkets mag iedereen zelf kiezen hoeveel er op het einde van de maand op zijn of haar rekening wordt gestort. De catch: het bedrag moet wel goedgekeurd worden door de collega’s.

2 reacties

  • Yannick V

    6 jaar geleden
    Dit zouden ze moeten invoeren voor alle politiekers, eerst hun loon voorleggen aan de bevolking die dan beslist. Ze verdienen ( lees krijgen ) nu veel te veel en werpen geen een van al vruchten af.
  • Erik erik hannes

    6 jaar geleden
    Dat systeem passen ze al jaren toe in alle mogelijke regeringen en parlementen. Ze moeten maar vragen,wij betalen.
  1. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Russische aanvallen dwingen Kiev tot stroomonderbrekingen: “Situatie zeer ernstig”

    TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Russische aanvallen dwingen Kiev tot stroomon­der­bre­kin­gen: “Situatie zeer ernstig”

    Russische raketaanvallen hebben ruim 9 gigawatt aan nucleaire capaciteit in Oekraïne vernield. “De situatie is zeer ernstig”, zei de Oekraïense premier Denys Sjmyhal dinsdag tijdens een regeringsoverleg. Het gaat om zo’n 16 procent van de stroomcapaciteit waarover het land tot voor 2014 beschikte. Ondertussen gaat Kiev zijn bondgenoten vragen om zijn leger meer vrijheid te geven om westerse apparatuur te gebruiken om militaire doelen in Rusland aan te vallen. De bondgenoten van Kiev zijn echter verdeeld over het gebruik van westerse wapens: ze vrezen een direct conflict met Moskou. Lees hier de ontwikkelingen van dinsdag 4 juni terug.
  2. KIJK. Duitse AfD-politicus filmde man die op hem instak met mes in Mannheim
    1

    KIJK. Duitse AfD-politicus filmde man die op hem instak met mes in Mannheim

    In het Duitse Mannheim is een kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van de rechts-populistische Alternative für Deutschland (AfD), de 62-jarige Heinrich Koch, dinsdagavond aangevallen met een mes en gewond geraakt. De politicus zou een groepje hebben betrapt dat verkiezingsposters aan het weghalen was. Beelden die door het slachtoffer zijn gefilmd, laten zien hoe de politicus achter hen aan gaat en roept: “Stop, blijf staan!” Een man draagt verschillende AfD-verkiezingsposters onder zijn arm en heeft vermoedelijk een stanleymes in zijn hand. Vervolgens breekt er een handgemeen uit, waarna de man uithaalt met het mes.