Aannemer Boris of boer Robin? Dina weet het ook niet.© vtm

“Ik ben zot van haar”: wiens hart gaat Sanne breken in ‘Boer zkt vrouw’?

Dat er zondag harten worden gebroken in ‘Boer zkt vrouw’ staat nu al buiten kijf. Melkveeboerin Sanne Theeuwissen uit Bocholt moet kleur bekennen: gaat ze op citytrip met boer Boris of aannemer Robin?

Tom Vets

Voor Sanne (33) bleek het avontuur tot dusver een zware dobber. Ze ontdekte gaandeweg dat ze haar vorige relatie nog steeds niet verwerkt had. Ze raakte in paniek en wist niet wat haar overkwam. Het lukte haar maar niet om zich open te stellen. Een gevolg van haar vroegere relatie, die traumatisch eindigde. Jimmy, een man die Sanne compleet zag zitten, werd naar huis gestuurd omdat hij Sanne - volgens haar - te hard benauwde.

Zo schoten boer Boris en aannemer Robin over, maar de heren voelden al aan dat ze Sanne totaal niet konden doorgronden. Ze gingen tot het uiterste om de Limburgse te charmeren, maar haar hart zat stevig op slot. Nochtans vertelden de heren vlak voor het keuzemoment aan Dina Tersago dat ze het echt zien zitten. “Ik sta d’r zot van”, bekent Robin. Oftewel: Robin is tot over zijn oren verliefd op Sanne. “Ik zou het heel erg vinden mocht ze neen zeggen. Het is een prachtig meisje. Ik kan dat niet wegsteken. Ik ben een open boek. Ze zal dat wel in de gaten hebben.”

LEES OOK. Robin is bang om de bons te krijgen in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik ben stapelzot van boerin Sanne”

Dina en Sanne tijdens het keuzemoment.© vtm

Maar ook Boris gaat voluit. “Ik heb haar duidelijk kunnen maken dat ik interesse heb in haar. Dit is iets dat kan openbloeien, maar het moet ook van haar kant komen. Het is een droomvrouw, veel vakjes worden aangevinkt”, klinkt het.

Dat er bij de heren iets bloeit, is ook Sanne niet ontgaan. Dat maakt voor haar de keuze des te moeilijker, want zij wilt niemand teleurstellen.

Boer Martijn Kesters (35) uit Bree is zover nog lang niet. Hij mag immers nog twee keer op date. Eerst met klachtenafhandelaar Chrissy, die haar moment pakt, en dan met de Nederlandse boerendochter Lisanne. Zij neemt Martijn mee naar haar erf in Limbricht, waar hem meteen een keuring staat te wachten door Lisannes ouders. Van een stevige eerste date gesproken.

LEES OOK. Chloë en Silke reageren na hun vertrek in ‘Boer zkt. vrouw’: “Boer Thomas zet zichzelf en zijn boerderij op de eerste plaats”

Martijn mag op date in de regen.© vtm

‘Boer zkt vrouw’, VTMGO en zondag vanaf 19.55 uur op VTM
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER