© Studio 100

James Cooke en Gert Verhulst flitsen terug in de tijd in ZomerRevue

James Cooke en Gert Verhulst lichten een tipje van de sluier op over hun nieuwe Zomerrevue, deze zomer te zien in het Plopsa Theater in De Panne.

De show is er een met een groot orkest, groot ensemble, dansers en vooral veel humor. Ook Karen Damen en Ruth Beeckmans zullen van de partij zijn. Alles begint met een teletijdmachine die Cooke op Bol.com op de kop tikt. “Want ik ben er de man naar om de stomste aankopen te doen op van die speciale apps”, legt hij uit in De zevende dag.

“James heeft daar dus een teletijdmachine gekocht, en alle sketches en liedjes die we brengen, zijn gebaseerd op de tijd waar we heen flitsen. Zo gaan we naar de tijd van Rubens”, zegt Verhulst. “Of naar de tijd dat ABBA het Songfestival gewonnen heeft. We gaan zelfs naar de toekomst, om de begrafenis van James te vieren. Hij wou zo graag zijn eigen begrafenis eens zien.”

LEES OOK. Na zijn talkshow maakt Gert Verhulst ook verkiezingsspecials: “Ja, het worden lange avonden. Maar nog steeds korter dan ‘De zevende dag’”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Een idee dat voortkomt uit de gesprekken die ze voeren onderling. Momenteel wordt er nog druk geschreven. Ook Dirk Van Vooren, bekend van de winterrevue in Antwerpen, werkt mee. “Het is een heel goed team dat ons begeleidt naar de zomer.” Tickets zijn te koop via zomerrevue.live.

(eadp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER