Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Fotomontage HLN

Advocaat van getuigen ‘Leaving Neverland’: “Wij spannen nieuw pedofilieproces aan tegen Michael Jackson”

celebritiesWade Robson en James Safechuck, de twee mannen die in de ophefmakende documentaire ‘Leaving Neverland’ beweren jarenlang misbruikt te zijn door Michael Jackson, gaan nog voor de start van de zomer een nieuwe klacht indienen wegens kindermisbruik. Dat schrijft de Franse krant Le Figaro, die in contact staat met de advocaat van Wade en James. 

29 reacties

  • John Hoornaert

    8 maanden geleden
    Ze ruiken geld
  • Ramses Temmerman

    5 jaar geleden
    We wisten dit op voorhand, ze hadden hun rechtzaak verloren in 2013 & 2014 tegen de Michael Jackson Estate, de manipulatieve docu was bedoeld om de publieke opinie te bëinvloeden, om dan nu opnieuw een rechtzaak aan te spannen. Ze durven dan nog zeggen dat het niet om het geld gaat, het gaat hier over miljoenen dollars...!
  • Alan Janssen

    5 jaar geleden
    Misschien dan ook hun ouders aanklagen voor nalatigheid.... kan best geloven dat je door mooie woorden en luxe een rad voor je ogen gedraait krijgt....maar dan nog laat je je kind niet slapen op de kamer van een "vreemde" oudere man! Kindermisbruik is ernstig, maar vraag me af waarom 10j na zijn dood een proces te beginnen.... ze hadden dat moeten doen toen hij leefde, dan kon hij zich op zijn minst verdedigen...
  • Werner Cools

    5 jaar geleden
    @Eddy Vervaet : inderdaad Eddy, je spreekt de enige echte waarheid uit. Een muzikaal Genie met een groot hart en een unieke persoonlijkheid. Kinderen waren zijn god maar geen lustobjecten zoals velen van hem denken. Jammer dat er zoveel kortzichtige mensen zijn die die 2 geldlustige wolven geloven. In MJ's eigen woorden: 'It's all for love with the L-O-V-E'...
  • Claire Dalwein

    5 jaar geleden
    Gelijk hebben ze!! Als je misbruikt geweest bent tijdens je kinderjaren draag je dat voor de rest van je leven mee! Punt! Zelfs als de dader dood is!!!