Oppuurs B - Rauw

Vierde Provinciale A Antwerpen

Vanherck leidt Rauw naar zege tegen Oppuurs B

Rauw scoorde zondag drie keer in de uitwedstrijd tegen Oppuurs B. De wedstrijd eindigde op 1-3.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Rauw op voorsprong, toen Brecht Van Dijck scoorde na 15 minuten. Cedriec Vanherck bracht in de 17de minuut Rauw op 0-2. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Cédric Heremans namens Oppuurs B. Maar Oppuurs B was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Maar Rauw had nog tijd voor een extra doelpunt. Vanherck vond het net opnieuw in de 95ste minuut.

DOELPUNTEN: 15' Van Dijck 0-1, 17' Vanherck 0-2, 58' Heremans 1-2, 95' Vanherck 1-3.

GELE KAARTEN: 26' Van Dijck (Rauw), 65' Hofmans (Oppuurs B), 89' Berkmans (Rauw).