Themabeeld.© BELGAIMAGE

Gewapende overvallers maken prostituee in Antwerpen 10.000 euro afhandig

Antwerpen -

Een prostituee is zondagnacht overvallen in een Airbnb vlak bij het Centraal Station in Antwerpen. De vrouw kreeg gewapende mannen over de vloer, die haar 10.000 euro afhandig maakten en op de vlucht sloegen. De politie is een onderzoek gestart.

De noodcentrale kreeg zondagnacht iets na 2 uur een oproep voor een gewapende overval in de Anneessensstraat, een zijstraat van de De Keyserlei. Daar verbleef een 30-jarige Spaanse prostituee in een Airbnb-appartement.

“Drie mannen waren het appartement binnengekomen en bedreigden de vrouw met een vuurwapen”, zegt woordvoerder Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. Het trio eiste geld en sieraden van de vrouw en sloeg vervolgens op de vlucht. Volgens onze informatie maakten de mannen zo’n 10.000 euro buit.

De politie kwam onmiddellijk ter plaatse, maar nazicht in de omgeving leverde niets op. “Het slachtoffer raakte niet gewond, maar was uiteraard wel aangedaan. Ze kon verhoord worden over de feiten”, zegt Bruyns. De politie is een onderzoek gestart. De daders worden opgespoord.

(sare, jtp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer