Philippe Gilbert probeert iets duidelijk te maken aan Peter Sagan.
Volledig scherm
Philippe Gilbert probeert iets duidelijk te maken aan Peter Sagan. © Photo News

Sagan hekelt rol van Gilbert: "Sommigen speelden spelletjes"

E3 HarelbekeGeruisloos liep hij binnen op meer dan drie minuten. De E3 Harelbeke was niet de wedstrijd van Peter Sagan. De drievoudige wereldkampioen kwam in het begin van de wedstrijd (zonder erg) ten val en miste daarna volledig de slag op de Oude Kwaremont.

64 reacties

  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Amaai Julien, jij hebt ook maar met poses naar de koers gekeken zeker en dan nog juist op het moment dat Steels een keertje naast Terpstra reed. Van Avermaet heeft lange tijd de motor voor zijn neus gehad daar waar de motor vooraan altijd achter Terpstra reed. Sagan is niet in orde, niet in de Strade, niet in Milaan-SanRemo, niet in de E3. Het is momenteel niet het guitige Peterke van zijn beste dagen.
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Peter Sagan is de meest getalenteerde renner van de laatste jaren, in een gebalde finale over pakweg 35 km is hij moeilijk te kloppen.Wanneer de wedstrijd vroeger open breekt stijgen de kansen van Greg, Gilbert ,Tiesj en nog een paar anderen. Peter Sagan is erg geliefd bij vooral jonge mensen, goed voor iedereen binnen de wielersport.
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Sagan moet niet janken !!! Is hij wereldkampioen ???? JA .. Wel dan moet hij tonen dat hij de beste is en iedereen aankan gelijk wat ze proberen met hem.
  • robert dumortier

    6 jaar geleden
    Hoe kan je als wieler liefhebber zo een wartaal spreken wielrennen bestaat uit ploegsport zo als je ploegmaat voorop ligt is het niet aan jou om terug te komen als je de grootste wil zijn moet je zelf u boontjes doppen met u ploeg maats dan pas verdient u de wedstrijd tr winnen maar achteraf niet zitten jammeren dat is onkunde.
  • Alfons Detemmerman

    6 jaar geleden
    Luk Goffin ... Sagan nog nooit een klassieker gewonnen ? Wat met de ronde van Vlaanderen ? Graag objectief blijven in commentaar