© Vlaams Belang

Vlaams Belang Deurne reikt Pinokkio-prijs uit aan voltallige districtscollege voor “haar kinderachtige houding”

De Deurnse Vlaams Belang-fractie reikt elk jaar een Pinokkio-prijs uit aan de persoon die zich het afgelopen jaar het meest liet opmerken. Dit jaar zijn er meerdere winnaars. De Pinokkio-prijs naar het voltallige districtscollege “voor haar kinderachtige houding en het koste wat het kost willen vasthouden aan haar eigen Grote Gelijk”.

Jan Stassijns

De uitreiking van de Pinokkio-prijs is stilaan een traditie geworden op de laatste districtsraad van het jaar in Deurne. In 2014 mocht districtsschepen Elke Brydenbach (N-VA) de prijs in ontvangt nemen. Voormalig districtsburgemeester en huidig voorzitter van de districtsraad, Peter Wouters (N-VA) was in 2015 de ‘gelukkige’ winnaar. Vorig jaar was de prijs voor districtsschepen Karen Maes (Groen).

“Wij hopen in de eerste plaats dat onze Pinokkio-prijs de laureaten zal aansporen om, als goed voornemen voor 2018 en de jaren nadien, op een transparante, kundige en integere manier aan politiek te doen, in het belang van de Deurnenaar”, zegt Deurns fractieleider van Vlaams Belang Jan Van Wesembeeck. “En op een manier waarbij de Deurnenaars en hun wijkcomité´s serieus worden genomen.”

© VB

© VB

© VB

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER