Urban Walk: 10.000 stappen en genieten van het moois in Kapellen

Kapellen -

De allereerste editie van de Urban Walk Kapellen vindt plaats op zondag 5 mei en past in de Vlaamse campagne ’10.000 stappen: elke stap telt!’.

Urban Walk staat in het teken van de aankomende Olympische Spelen in Parijs met als motto wandelen is belangrijker dan winnen. Onderweg snuif je de sfeer op van enkele olympische sporten en geniet je van een hapje en een drankje.

Starten kan tussen 10 en 12 uur aan het vrijetijdsloket (Bruggeske 1). Deelnemers kunnen kiezen uit drie routes: 5, 8 en 13 kilometer. Inschrijven kan tot 1 mei via de website van de gemeente Kapellen en deelname kost 5 euro. Als je ter plaatse inschrijft, betaal je 10 euro. 

Urban Walk past in de campagne ‘10.000 stappen: elke stap telt!’ van het Vlaams Instituut Gezond Leven. 173 Vlaamse steden en gemeenten nemen deel aan de ‘Vlaamse stappenclash’, tussen 1 en 31 mei. Kapellen neemt het hierin op tegen andere gemeenten met een gelijkaardig inwonersaantal en strijdt mee voor het grootste aantal stappen. Je kan je registreren via 10000 Stappen | Gezond Leven en lid worden van de groep van Kapellen. (evdw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV