Metejoor, Natalia en Gustaph maken hun opwachting op Maanrock.© Belga, Kris Van Exel

Metejoor, Natalia, Günther Neefs en Gustaph sluiten Maanrock deze zomer af

Mechelen -

Op zondag 25 augustus, traditioneel de familiedag op Maanrock in Mechelen, sluit het gratis stadsfestival af met bekende Vlaamse artiesten. Gustaph klimt als eerste op het podium en wordt gevolgd door Günther Neefs, Natalia en Metejoor.

Sven Van Haezendonck

Nog minder dan honderd dagen te gaan en dan is het opnieuw Maanrock. Op zondag houdt organisator Mechelen Feest vast aan de traditie met een gevarieerd programma dat jong en oud aanspreekt. “Voor Maanrock is de familiedag op zondag heel belangrijk. We willen een festival zijn van en voor iedereen”, zegt Kristof Calvo (Voor Mechelen), voorzitter van Mechelen Feest.

Gezinnen zijn vanaf zondagmiddag welkom in Rommy’s Zomertuin, terwijl dj’s Homero en MC Raoul van Radio Rommy van 14 tot 15.30 uur op het hoofdpodium op de Grote Markt voor de nodige opwarming zorgen. Vervolgens neemt De KetnetBand (15.45 tot 16.45 uur), geliefd bij kinderen in heel Vlaanderen, het over met een energieke live show. Gustaph (17.15 tot 18.15 uur), die in 2023 ons land vertegenwoordige op het Eurosongfestival, leidt met zijn unieke stem de avond in en gaat de Mechelse publiekslieveling Günther Neefs (18.45 tot 19.45 uur) vooraf.

Günther Neefs in zijn thuisstad Mechelen.© Frank Abbeloos

Neefs belooft met zijn live band voor een geweldige show vol nostalgie en muzikale hoogtepunten te zorgen in zijn thuisbasis Mechelen. Natalia (20.30 tot 21.15 uur), die een muzikale reis door haar twintigjarige carrière presenteert, wil het publiek verbluffen na twee uitverkochte shows in de Lotto Arena. Rijzende ster Metejoor (22.30 uur tot middernacht) mag Maanrock 2024 afsluiten. Hem kennen we van bekende hits als 1 op een miljoen en Wat wil je van mij.

“Daarmee is onze affiche voor de Grote Markt compleet. De samenstellers van onze affiche hebben andermaal knap werk afgeleverd, want dit is echt een ijzersterke line-up. En dat helemaal gratis, wat toch echt bijzonder is en blijft. Komende weken zullen we ook meer bekendmaken over de andere podia. Dat wordt een combinatie van enkele vaste waarden, maar ook enkele opvallende nieuwigheden”, vertelt Calvo.

www.maanrock.be
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER DOEN!-tips Mechelen