Harper en David Beckham.
Volledig scherm
Harper en David Beckham. © photo_news

Superschattig: David Beckham zingt samen met zijn dochtertje 'Tomorrow' uit de musical Annie

ShowbizzVictoria Beckham (43) zat op de eerste rij om een zangmomentje tussen haar man David Beckham (42) en hun dochtertje Harper (6) mee te maken. Ze zongen samen 'Tomorrow' uit de musical Annie.

0 reacties

  1. “Dit gaat me nog m’n hele leven achtervolgen”: ‘Milo’-acteur Mathias Mesmans neemt ons mee achter de schermen
    Play
    Showbits

    “Dit gaat me nog m’n hele leven achtervol­gen”: ‘Mi­lo’-ac­teur Mathias Mesmans neemt ons mee achter de schermen

    Met gemiddeld 480.000 kijkers per aflevering kan Camille Dhont (22) trots zijn op haar telenovelle ‘Milo’. “De reeks is het tweede best bekeken format op VTM GO”, tekent VTM op. “Daarmee scoort ‘Milo’ bijna even goed als ‘Familie’. We zijn dus zeer tevreden over de kijkcijfers”, voegen ze toe. Reporter Jarne trekt in deze Showbits zijn stoute schoenen aan en trekt naar de studio’s in Boortmeerbeek om enkele setgeheimen te onthullen. Posterboy en hunk van de reeks Mathias Mesmans (22) leidt hem rond. Komt er écht bier uit de tapkraan? Is het brood in Milo’s bakkerij te eten? Je komt het allemaal te weten.
  2. Royaltywatcher stelt zware bodyshaming bij royals aan de kaak: “Amalia in een fris rokje, dat zou de ultieme middelvinger zijn”
    PREMIUM
    Royalty

    Royaltywat­cher stelt zware bodysha­ming bij royals aan de kaak: “Amalia in een fris rokje, dat zou de ultieme middelvin­ger zijn”

    “Mijn lichaam gaat alleen mij aan.” Marie Ducruet (31), de schoondochter van prinses Stéphanie van Monaco, reageert aangeslagen nadat ze ‘dik’ werd genoemd. Bodyshaming is iets waar vrouwelijke royals opvallend vaker mee te maken krijgen. Royaltywachter Mario Danneels neemt in ‘Story’ het fenomeen onder de loep en komt tot opvallende conclusies: “Die lange, onmodieuze mantels en sjaals waarin Amalia zich verstopt, zijn heus geen toeval.”