Canadese miljardair en zijn vrouw dood teruggevonden

© REUTERS

© REUTERS

© REUTERS

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

De Canadese politie onderzoekt het mysterieuze overlijden van Barry Sherman en zijn vrouw Honey, een van de rijkste koppels van Canada.

jvt

‘De omstandigheden van hun dood zijn verdacht’, zegt de politie. Hun lichamen zijn vrijdag in hun huis in Toronto gevonden. Er zijn geen sporen van een inbraak gevonden.

Sherman is de oprichter van het Canadese farmareus Apotex Inc. Hij was een van de rijkste mensen van Canada en een bekende filantroop.

Het koppel had onlangs hun huis te koop gezet. Een makelaar die het huis wou klaarmaken voor een kijkdag vond de lichamen, schrijven lokale media.

Buren, zakenrelaties en prominente Canadese politici betreuren het overlijden. ‘Ons medeleven gaat naar de familie en vrienden’, zegt de Canadese premier Justin Trudeau.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De burgemeester van Toronto zegt dat hij geschokt en diepbedroefd is. Hij wijst erop dat het koppel veel bijdragen aan de stad leverde.

Het koppel had vier kinderen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen