AFP
Volledig scherm
© AFP

Ook Naesen ging Omloop al verkennen: "Zonder Sagan moet ik sowieso één plek vooruit"

WielrennenIn navolging van Greg Van Avermaet tekende vandaag met Oliver Naesen die andere Parelvisser present op Velofollies in Kortrijk. De Belgische kampioen kijkt uit naar de klassiekers en kan met de nodige versterking op wat extra speelruimte rekenen. 

1 reactie

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Mooie mentaliteit: kijken naar wie er NIET deelneemt en wie WEL.
  1. “Hij salueerde als Sinterklaas. Dat vergeet ik nooit”: ‘Wuyts & Vlaeminck’ maakt eindbalans van het wielervoorjaar op

    “Hij salueerde als Sinter­klaas. Dat vergeet ik nooit”: ‘Wuyts & Vlaeminck’ maakt eindbalans van het wielervoor­jaar op

    Nu het voorjaar erop zit, blikt onze wielerpodcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ terug op de voorbije weken en maanden. Met enkele evidente maar pertinente vragen, uitvoerig besproken door host Stijn Vlaeminck, HLN-analist Michel Wuyts en Sep Vanmarcke, Nathan Van Hooydonck, Greg Van Avermaet en Jan Bakelants. Mathieu van der Poel of Tadej Pogacar als renner van het voorjaar? Wat was hét moment uit de reeks Omloop tot Luik? En van wie of wat hadden ze meer verwacht? “Als je ziet hoe ze vroeger met furore uitblonken op die kasseien... Dan doet dit nu pijn aan de ogen.”
  2. Kopecky eindigt voorjaar met 38ste plaats in Luik en is streng voor zichzelf: “Ik geef mijn campagne een zeven op tien”
    1

    Kopecky eindigt voorjaar met 38ste plaats in Luik en is streng voor zichzelf: “Ik geef mijn campagne een zeven op tien”

    Net zoals bij de mannen was bij de vrouwen de laatste klassieker van dit voorjaar van het goede te veel voor de wereldkampioene. Lotte Kopecky (28) eindigde achtendertigste na haar eerste kennismaking met koersen tussen Bastenaken en Luik. Een first date met optie op meer. “Met meer frisheid in de benen ligt ook deze koers binnen mijn mogelijkheden.” Grace Brown (31) won in de spurt van Elisa Longo Borghini (32) en Demi Vollering (27).