dinsdag 12 december 2017 - Hasselt
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Zaakvoerder Gilles Vanderstraeten van Westpunt. Zowat honderd mensen kunnen gratis van de dienst gebruikmaken. Serge Minten

Eetcafé biedt gratis parking en shuttle aan tijdens koopzondag

Hasselt

De Hasseltse brasserie/eetcafé Westpunt biedt komende zondag een gratis shuttledienst aan naar de binnenstad voor mensen die op de Westpunt-parking hun wagen stallen.

“We kregen gisteren van nogal wat klanten de opmerking dat ze hun auto niet kwijt geraakten dicht bij de stad”, vertelt Westpunt-zaakvoerder Gilles Vanderstraeten. “Dat willen we nu opvangen door een gratis shuttledienst te organiseren die de mensen tussen 12 en 14 uur vanaf onze parking naar het Molenpoortplein zal brengen. Tussen 16 en 18 uur pikken we hen daar dan weer op om ze terug naar hun auto te brengen. Tegelijk met hun inschrijving voor de shuttledienst kunnen de mensen dan ook een tafeltje in onze zaak reserveren waar ze nadien rustig iets kunnen gebruiken in een stemmige kerstsfeer. En met de centjes die ze bespaard hebben op een parkeerplaats.”

Zowat honderd shoppers kunnen gebruikmaken van de dienst. Inschrijven vooraf is verplicht en kan tot zaterdagmiddag via gilles@west-punt.be of 011/21.25.70. (dj)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws