De Vlaamse overheid probeert 15 miljoen euro aan bedrijfssubsidies terug te krijgen. Sinds 2010 is er nog geen enkele euro terugbetaald. Ofwel kon de Vlaamse overheid niet tussenkomen in juridische beroepsprocedures ofwel gingen de betrokken bedrijven failliet of was er geen geld meer.
Volledig scherm
De Vlaamse overheid probeert 15 miljoen euro aan bedrijfssubsidies terug te krijgen. Sinds 2010 is er nog geen enkele euro terugbetaald. Ofwel kon de Vlaamse overheid niet tussenkomen in juridische beroepsprocedures ofwel gingen de betrokken bedrijven failliet of was er geen geld meer. © ANP XTRA

Vlaamse overheid heeft nog geen cent terug van 15 miljoen euro aan frauduleuze bedrijfssubsidies

De Vlaamse overheid probeert 15 miljoen euro aan bedrijfssubsidies terug te krijgen. Sinds 2010 is er nog geen enkele euro terugbetaald. Dat meldt De Tijd vandaag.

27 reacties

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Nva speelt de hoge viool in deze regering, dus zullen ze nooit hun vriendjes lastig vallen, maar de pensioenen en ziekte-uitkeringen dat des te meer.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Hoeveel hebben de Arco-gedupeerden al teruggetrokken van hun gewaarborgde spaarcentjes, beloofd door Leterme ? cD&v zou beter daar eerst werk van maken tegen de volgende verkiezingen. Anders, 'geen geld, geen stem'.
  • Frits Vandenberge

    6 jaar geleden
    De subsidies werden tussen 2000 en 2009 toegekend door (Open) VLD en CD&V ministers. De procedures tot terugvordering werden in 2010 opgestart door de toenmalig verantwoordelijke minister, nl. Kris Peeters (CD&V) en zijn nog steeds lopende. Zeveraars die hiervoor de schuld nog maar eens bij N-VA leggen. Hoge bomen vangen veel wind.
  • guy perain

    6 jaar geleden
    ''Sinds 2010 is er nog geen enkele euro terugbetaald.''?? Probeer jij maar eens om een jaar je belastingen niet te betalen!?
  • Theo Collewaert

    6 jaar geleden
    NVA minister ?