Hilde De Baerdemaeker lanceert yogalijn

© Play Pauze

Actrice Hilde De Baerdemaeker lanceert samen met ontwerpster Katrien Smets ‘Play Pauze’, een yogacollectie gemaakt van biologische materialen. Dat zegt het duo in een persbericht.

lla

De dames ontmoetten elkaar twee jaar geleden tijdens een yogasessie in het Marokkaanse Marrakesh. Een jaar na de ontmoeting speelden De Baerdemaeker en Smets met hetzelfde idee: een yogalijn, met comfortabele en vooral ecologisch verantwoorde kledingstukken. Het idee mondde inmiddels uit in een zestiendelige collectie waaronder jumpsuits, T-shirts en bodies. “De collectie is gemaakt van honderd procent biologische stoffen, die vervaardigd werden op een eerlijke manier in Europa”, staat te lezen in het persbericht.

© Play Pauze

De naam ‘Play Pauze’ verwijst naar hun band en gedeelde liefde voor de natuur en een duurzame levensstijl. “Play staat voor vrouwelijk ondernemerschap en de kracht die vrouwen in zich dragen. Pauze is dan weer het symbool voor yoga, meditatie en mindfullness.”

De collectie wordt in oktober 2018 gelanceerd in de Belgische modewinkels A.S. Adventure en JUTTU. Volgens het persbericht sluiten beide winkelketens perfect aan bij het biologische DNA van ‘Play Pauze’.

© Play Pauze

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer