KSKS Herentals - Pulle

Derde Provinciale C Antwerpen

KSKS Herentals wint thuis van Pulle, mede dankzij twee treffers Mollen

KSKS Herentals versloeg zondag Pulle in een thuiswedstrijd. Het duel eindigde op 3-1.

Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg na een doelpunt van Dries Mollen na 6 minuten. Pulle maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Tijs De Brabander scoorde in de 13de minuut. Vier minuten later passeerde Robbe Van Gestel de doelman en kwam KSKS Herentals op voorsprong. Zes minuten later vergrootte KSKS Herentals de marge. Mollen passeerde nog een keer de doelman.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KSKS Herentals vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Pulle één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft.

DOELPUNTEN: 6' Mollen 1-0, 13' De Brabander 1-1, 17' Van Gestel 2-1, 23' Mollen 3-1.

GELE KAARTEN: 23' De Bie (Pulle), 62' Rymenants (Pulle).