Heultje - Zammel

Vierde Provinciale F Antwerpen

Heultje wint thuis van Zammel

Heultje maakte uiteindelijk drie doelpunten tegen Zammel in de thuiswedstrijd op zondag. Het duel eindigde op 3-2.

Heultje nam de leiding in de 39ste minuut via Charles Vandecruys. Rune Raeymaekers maakte in de 55ste minuut gelijk namens Zammel. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Steven Verhaert Heultje op voorsprong. Vier minuten later passeerde Robbe Hoofmans de doelman en maakte Zammel gelijk. Met nog acht minuten te spelen maakte Matthias De Backer het beslissende doelpunt voor Heultje.

Heultje heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Zammel drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. De nederlaag was voor Zammel de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 39' Vandecruys 1-0, 55' Raeymaekers 1-1, 62' Verhaert 2-1, 66' Hoofmans 2-2, 82' De Backer 3-2.

GELE KAARTEN: 57' Laenen (Zammel), 90' Vandecruys (Heultje).