Liverpool.
Volledig scherm
Liverpool. © Thinkstock

15 bestemmingen waarmee je best niet meer te lang wacht om ze af te vinken op je verlanglijstje

De wereld heeft heel wat moois te bieden. We maken vaak verlanglijstjes van wat we zeker nog willen zien. Voor sommige reisbestemmingen blijkt er wel wat haast bij, als je ze nog in hun volle glorie wil bewonderen. Om verschillende redenen: politiek, ecologisch, financieel. Insider somt er vijftien op, die terechtkwamen op de UNESCO-lijst van bedreigd werelderfgoed.

11 reacties

  • frans Vermeylen

    6 jaar geleden
    Wees milieubewust en blijf wat meer thuis! Mensen zijn zielige kuddebeesten en hoe je hebben, hoe meer ze willen. Je moet niet alles gezien hebben om je gelukkig te voelen. Verbeter de wereld, begin met je zelf! En die persoon die zich op de Maladiven 5 dagen laat bedienen is een zeer zielig ventje! Ik heb medelijden met zo'n mensen! Mensen denk aan jullie ecologische voetafdruk!
  • Jef Van De Plas

    6 jaar geleden
    ja en dan kunnen we binnekort een lijstje van dezelfde bestemmingen publiceren, met als titel..plaatsen waar ge niet moet zijn, teveel volk..
  • Ano Niem

    6 jaar geleden
    Dus de meeste plaatsen vergaan owv het milieu, dus laten we massaal het vliegtuig nemen en deze plaatsen overrompelen om ze nog vlugger omzeep te helpen. Top idee!
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    ik ben al content als we hier met zijn allen niet dichter en boven elkaar MOETEN gaan wonen. Huisje, tuintje, boompje neemt mijn stress al weg en zo kan ik thuis blijven.
  • Eddy Vervaet

    6 jaar geleden
    Ik vrees dat we tegen die tijd al lang gereincarneerd zijn,Klara :-)