Beekhoek - Poppel

Derde Provinciale C Antwerpen

Beekhoek en Poppel delen de punten

Thuisploeg Beekhoek en Poppel deelden de punten in hun ontmoeting. Het duel eindigde op 2-2.

Bron: RBFA app

Binnen het half uur nam Poppel de leiding, toen Rick Vervaart scoorde. Hans Ceusters bracht in de 38ste minuut Beekhoek op gelijke hoogte. Maarten Vangeel bracht Beekhoek op voorsprong in de 73ste minuut. Cas Kuipers maakte gelijk namens Poppel in de 75ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Beekhoek één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Poppel twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Beekhoek dit seizoen.

DOELPUNTEN: 28' Vervaart 0-1, 38' Ceusters 1-1, 73' Vangeel 2-1, 75' Kuipers 2-2.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.