Eighty Seven Park
Volledig scherm
© Eighty Seven Park

"Dit wordt mijn nieuw buitenverblijf": Djokovic koopt luxeflats voor 18 miljoen euro, waaronder dit pareltje in Miami Beach

TennisSportief werd 2017 een annus horribilis voor Novak Djokovic. Door een aanslepende elleboogblessure zette hij in juli al een punt achter het seizoen, waardoor hij onlangs uit de top tien viel. Naast de court ging het de aimabele Serviër beter af: hij werd in september voor de tweede keer papa, opende een derde restaurant en recent kocht hij ook zijn eerste buitenverblijven in New York en Miami.

9 reacties

  • jozef lemmens

    6 jaar geleden
    Men gaat Goffin toch niet vergelijken met Djokovic zeker!!!Ben benieuwd voor het volgend jaar. Wat van de toppers in het voetbal gesproken? Zij verdienen nog meer!!!!
  • marie-christine coussement

    6 jaar geleden
    waarom moeten zij altijd tonen hoe rijk ze worden ,mijn god we zouden met zen allen weg moeten blijven ,van sportmanifestatie en concerten en dit soort dingen ,voor een jaar ,ze zouden wel anders piepen ,wij zijn er in ieder geval meebegonnen ,niet gemakkelijk ,maar het moet he,hun ego wordt veel te groot
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Zouden die jonge arbeidsters bij Foxconn die shiften van 11 uur draaien de volle week door. Soms door het raam springen en zelfmoord plegen om aan de ellende te ontsnappen. Zouden die het minder hard hebben om mee te draaien om voor mensen als Djpkovic en andere hun Iphone in elkaar te steken. Als daar kritiek op komt gaat het niet over afgunst. Maar over onrecht in een wereld waarin de luxe nog veel te vaak tot stand komt door de uitbuiting van anderen.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    En steeds zijn er mensen die de zon in andermans leven niet gunnen. Ze beseffen niet wat je er moet voor over hebben om in de top mee te draaien. Ik gun het hem ten minste en denk positief want jaloezie is de grootste levensvreter die er is.
  • tinny liekens

    6 jaar geleden
    Whaaaaaw das een pareltje!!!