RV
Volledig scherm
© RV

Deze 5 signalen bewijzen dat jij nood hebt aan vakantie

Of je nu tegen de koude vecht of op werk een druk seizoen tegemoet gaat, iets aan de winter laat ons altijd dromen over warmere, gemakkelijkere dagen. Het is geen geheim dat een vakantie vaak een ideaal recept is om op te frissen, te hernieuwen en te vernieuwen. Het maakt niet uit of je dichtbij of ver van huis reist, ga aan de slag met plannen als deze vijf waarschuwingssignalen op jou van toepassing zijn. Je geest en lichaam zullen je dankbaar zijn.

20 reacties

  • Yves François

    6 jaar geleden
    Sedert ik in Wallonië woon, heb ik minder behoefte aan vakantie. Bij de bakker, beenhouwer, etc wordt nog gebabbeld en gelachen, ik voel mj leven en niet geleefd worden. In Wallonië dient een auto om van A naar B te gaan en hoeft geen statussymbool te zijn zoals in Vlaanderen.
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Mijn rust heb ik thuis als ik niet hoef te werken.velen liggen krom om hun huis af te betalen.dan hebben ze verlof en gaan dan 3weken weg dus waarom dan een huis?
  • J Ada

    6 jaar geleden
    Ik besteed mijn geld wel aan nuttigere dingen dan aan reizen. Vakantie thuis of in eigen land is voor mij meer dan goed genoeg.
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    oeps, dringend aan verlof toe ...
  • ronny cuypers

    6 jaar geleden
    Het is duidelijk dat velen vakantie gelijkstellen met veel geld opdoen. Gewoon thuis, een lange wandeling, genieten van wat en wie je rondom je hebt. Het is totaal overbodig om daarvoor naar de andere kant van de wereld te reizen.