EPA
Volledig scherm
© EPA

Demi Lovato voor het eerst weer in het openbaar gespot

CelebritiesVoor het eerst sinds haar bijna fatale overdosis is Demi Lovato weer in het openbaar gesignaleerd. De zangeres werd afgelopen weekend in de buurt van haar afkickkliniek gezien en zag er volgens omstanders goed uit. Dit meldt Billboard.

0 reacties

  1. KIJK. Relatie nooit officieel bevestigd, maar Bradley Cooper deelt innige kus met Gigi Hadid op concert van Taylor Swift
    celebrities

    KIJK. Relatie nooit officieel bevestigd, maar Bradley Cooper deelt innige kus met Gigi Hadid op concert van Taylor Swift

    Model Gigi Hadid (29) ging in Parijs naar het optreden kijken van haar goede vriendin Taylor Swift. Voor de gelegenheid nam ze acteur Bradley Cooper (49) mee. De twee genoten duidelijk van concert en van elkaars gezelschap. Bradley en Gigi werden voor het eerst samen gespot in oktober 2023, maar hebben hun relatie tot nu toe nog niet officieel bevestigd. Al delen ze tijdens het nummer ‘The Alchemy’ van Swift wel een innige kus.
  2. Man achter ‘Baby Reindeer’ onthult in exclusief interview schokkende waarheid achter Netflix-hit: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen”
    PREMIUM

    Man achter ‘Baby Reindeer’ onthult in exclusief interview schokkende waarheid achter Net­flix-hit: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen”

    ‘Baby Reindeer’ is een hit op Netflix, en ook in ons land staat de dramareeks met stip op één. De serie over een man die wordt gestalkt door een zekere Martha, maakt van kijkers meteen amateurdetectives. Want wat is fictie en wat is echt gebeurd? Journaliste Susannah Butter zocht slachtoffer Richard Gadd, die de reeks schreef én de hoofdrol vertolkt, op in Londen voor een exclusief en intiem gesprek. Dit is zijn volledige verhaal: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen.”