Tomorrowland gestart met verkoop eerste ticketronde

© Kioni Papadopoulos

Sinds zaterdag is de organisatie van Tomorrowland gestart met de verkoop van haar arrangementen. Ook de buren van het dancefestival in Boom kunnen al hun ticket kopen. De komende weken volgt de reguliere ticketverkoop voor het twee weekends durende festival.

In de weekends van 20 en 27 juli vindt opnieuw het dancefestival Tomorrowland plaats. Naar schatting 400.000 mensen uit alle windstreken zakken dan af naar het provinciaal domein De Schorre in Boom.

Sinds 9 januari konden festivalgangers zich registreren om toegang te hebben tot de ticketverkoop. Zaterdag omstreeks 17.00 uur startte de verkoop van ‘Global Journeys’, arrangementen met vlucht/trein/bus, verblijf in een hotel/hostel en toegang tot het festival in één pakket. Sommige formules voorzien ook een rondreis door België of Europa.

“Alles verloopt goed, we zitten voor de Global Journeys nu al aan 60 procent van de tickets. Dat is echt wel goed”, zegt woordvoerder Debby Wilmsen. De arrangementen verkopen volgens haar gewoonlijk niet meteen uit, onder meer omdat bezoekers bijvoorbeeld nog een visum of paspoort moeten regelen.

Tickets voor de buren

Er is ook al begonnen met de verkoop voor de buren van Tomorrowland. “1.500 tickets per gemeente - met korting - voor bewoners van Rumst en Boom gingen al de deur uit. Tot maandagavond kunnen alle andere inwoners uit Boom en Rumst - tegen de normale prijs - gegarandeerd een ticket bemachtigen. Vanaf morgen is er per gemeente uit de Rupelstreek een beperkt aantal tickets beschikbaar”, aldus Wilmsen nog.

De grote voorverkoop start volgende zaterdag, om 11.00 uur voor de Belgen, vanaf 17.00 uur wereldwijd. De reguliere wereldwijde verkoop start op 3 februari.

De organisatie geeft per nationaliteit de twintig eerste personen de mogelijkheid om net iets eerder een ticket te kopen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen