Auteur Frank Keunen geeft op 22 mei een lezing over de politiek en de verkiezingen.© rr, Fotomontage GVA

Auteur Frank Keunen roept iedereen op om te gaan stemmen tijdens lezing in Katelijnse bibliotheek

Sint-Katelijne-Waver -

De bibliotheek van Sint-Katelijne-Waver organiseert op woensdag 22 mei een lezing over de verkiezingen. Auteur Frank Keunen vertelt in aanloop naar de stembusgang over de invloed van politiek op ons leven en houdt ook een vurig pleidooi om zeker te gaan stemmen.

Frank Keunen was politicus, maar trok zich in 2016 terug uit het politieke landschap. Recent publiceerde hij het boek Van Embryo tot As. “In zijn boek toont Keunen aan hoe politiek en het leven met elkaar verweven zijn. Het gaat van het ontstaan van een embryo tot het verstrooien van as na het overlijden en alles daartussen”, vertelt schepen van bibliotheek Sarah De Keyser (CD&V).

“Keunen staaft zijn these met concrete, dagdagelijkse voorbeelden en met de nodige humor. Hij wil zijn publiek warm maken om politiek door een positieve bril te bekijken”, klinkt het. “Tijdens de lezing maakt de auteur duidelijk waarom politiek noodzakelijk is en vaak gewoon goed werkt. Hij pleit er dan ook voor dat iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid opneemt en gaat stemmen voor een positieve samenleving.“

De lezing vindt plaats op woensdag 22 mei om 20 uur in de bibliotheek van Sint-Katelijne-Waver. De toegang is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven via de website van de gemeente.

www.skw.be/lezing-verkiezingen-bib

 (svds)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners