Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Niet zijn eerste huzarenstukje: de 11 straffe solo's van Thomas De Gendt

WielrennenThomas De Gendt smukte gisteren zijn palmares nog wat op met een ritzege in de Ronde van Catalonië. Meespringen in de vroege ontsnapping en nadien met een knappe solo de wedstrijd naar zijn hand zetten. Zijn handelsmerk. Voor de elfde keer flikte hij 'een De Gendt'je' op WorldTour-niveau. Een overzicht.

17 reacties

  • Ronny Popelier

    3 jaar geleden
    Wint af en toe een rit, meestal vrijgeleide lange ontsnapping wat maar sporadisch lukt. Is wel mooi, maar een ploeg renner zal Thomas D nooit zijn.
  • jurgen de noor

    3 jaar geleden
    133 km of niet. Er werd gekoerst. En met Dan Martin, Luis Léon Sanchez, Matej Mohoric, Rigoberto Uran, David De La Cruz, Marc Soler, James Knox en Nicolas Edet. In de kopgroep geen kleine namen.
  • Jean Emare

    3 jaar geleden
    Ik zou hem graag in de RVV eens willen zien. Van de andere lotto-renners zal't gene vette zijn.
  • freddy joseph

    3 jaar geleden
    Proficiat Thomas , je rijd al 10 jaar zo rond , zeker onder gewaardeerd maar voor mij top renner , niet veel dat dat kunnen ,
  • Luc Deville

    3 jaar geleden
    Toprenner, maar ook onbetrouwbaar. Ofwel is hij top ofwel rijdt hij de hele dag achteraan in het peleton te dromen. Dat is ook de reden waarom hij weinig of niet start in eendags koersen. Zijn maatje Wellens is in hetzelfde bedje ziek, maar Tim is meer afhankelijk van de omstandigheden (bv zeer warm weer), terwijl het bij Tomas vooral het kopje is.