Sjoukje Hooymaayer
Volledig scherm
Sjoukje Hooymaayer © ANP

‘Zeg ’ns Aaa’-actrice Sjoukje Hooymaayer (78) overleden

ShowbizzActrice Sjoukje Hooymaayer (78), bij het grote publiek bekend van haar hoofdrol in de succesvolle tv-komedie 'Zeg 'ns Aaa', is eergisteren overleden. Dat heeft theaterproducent en oud-collega Hans Cornelissen namens de familie bekendgemaakt. Hooymaayer overleed aan de gevolgen van kanker. 

2 reacties

  • Erwin De Meyer

    6 jaar geleden
    Zeg 'ns Aaa , waar is de tijd gebleven ? Rust zacht meisje.
  • ISABEL FRANCOIS

    6 jaar geleden
    Rust zacht dokter van der Ploeg.Bedankt om deel uit te maken van mn kindertijd.
  1. Voormalige leerkrachten van Taylor Swift vol lof over popzangeres: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”
    Play
    celebrities

    Voormalige leerkrach­ten van Taylor Swift vol lof over popzange­res: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”

    De gepensioneerd leerkracht Barbara Kolvek is supertrots op haar leerling Taylor Swift. Ze gaf muziekles aan de popster in de lagere school Wyndcroft in Pottstown, Pennsylvania. “Ze was altijd gedichten aan het schrijven, zelfs tijdens de muziekles terwijl dat eigenlijk niet mocht”, lacht Kolvek. De lerares gaf Swift haar eerste zangsolo. Ook Heather Brown spreekt vol lof over haar voormalige leerling. “Alles wat ze aanraakt, verandert in goud. Ik ben zo benieuwd wat er nog volgt”, vertelt ze trots.
  2. KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”
    Play
    TV

    KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”

    Het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ kende al meteen een heftige start, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Nora Gharib en Lynn Van den Broeck delen op hun sociale media beelden van net voor de start van het programma. De twee actrices lijken zich voor de eerste opdracht nog van geen kwaad bewust, terwijl ze arriveren op teenslippers. “Als we nu zouden moeten beginnen, ben ik gejost”, zegt Nora. Al weet de kijker én Nora ondertussen beter: zij stapte al in aflevering 1 uit het loodzware programma nadat ze de dood in de ogen keek.