Baldwin als president Trump in een eerdere sketch.
Volledig scherm
Baldwin als president Trump in een eerdere sketch. © AP

Alec Baldwin vreest voor zijn veiligheid nadat Trump dreigt met “vergelding”

Acteur Alec Baldwin kroop zaterdag na enkele weken afwezigheid nog eens in de huid van Amerikaans president Donald Trump. Baldwin persifleerde de toespraak die de president gaf over de noodtoestand aan de grens met Mexico, maar Trump kon met de satire niet echt lachen. Hij vraagt een onderzoek en dreigde zelfs met “vergelding”, wat Baldwin dan weer bizar vindt.

33 reacties

  • Guido Pintens

    5 jaar geleden
    als Trump zogezegd satirisch, of sarcastisch of hoe dan ook uit de hoek komt over wie of wat dan ook vinden z'n aanhangers hem gewoon een humorist. In dit geval zou Baldwin erover gaan ? Denk het niet! Baldwin is een échte humorist, Trump daarentegen is een gewone simpele sarcast. Gelukkig voor hem zijn er nog velen die hem daarvoor aanbidden
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Waarom heeft hij dan Obama niet belachelijk gemaakt als deze de muur verder heeft uitgebouwd en meer illegalen gedoprteerd heeft dan al zijn voorgangers samen?
  • Roger Geens

    5 jaar geleden
    Kan men zich dat voorstellen , Shinzo Abe ,premier van Japan zou Trump hebben voorgedragen voor de nominatie voor de Nobelprijs voor de vrede . De reden ligt bij het feit dat Trump door zijn gesprek met Kim-Jung-Un voorkomen heeft dat Noord-Korea verder raketten over Japan jaagt . Dat zal dan wel vrede zijn van iemand die niet toelaat dat men met hem lacht .
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Trump geeft dan ook alle dagen voeding aan satire. Gemakkelijk doorprikbare leugens, racisme, sexisme, foute uitspraken en domme beslissingen. Tja wat wil je, een kleine hoeveelheid trapt erin en ziet valselijk het licht in Trump. Maar de rest van de wereld weet beter en factcheckt of bekritiseerd Trump's uitspraken. Gezondste president ooit hahaha. Kijkt hij nog in de spiegel? Het treurige is dat hij zijn eigen leugens gelooft. Wat een zielige persoonlijkheid.
  • ANN LIMBOS

    5 jaar geleden
    Pas maar op Baldwin want diene pierewaaier claimt de Nobelprijs voor de vrede...