Ashley en Joshua Feytons
Volledig scherm
PREMIUM
Ashley en Joshua Feytons © RV/VIJF

Ashley, broer van verleider Joshua, mag naar 'X Factor UK': "Blij dat ze me toch niet voor Temptation gekozen hebben"

Showbizz'Temptation'-verleider Joshua Feytons (21) gaat compleet naakt. In de Filipijnse jungle dan nog, voor het Nederlandse datingprogramma 'Adam Zkt. Eva VIPS'. Daarin worden twee mensen op date gestuurd, maar dan zonder kleren. Joshua's jongere broer Ashley (20) is intussen met andere dingen bezig: hij is voorzichtig op weg om carrière te maken als zanger/muzikant. Hij schreef zich vorig jaar in voor de Britse versie van 'X-Factor'. "En tot mijn grote verrassing werd ik ineens uitgenodigd voor de eerste auditierondes", vertelt Ashley met brede glimlach. "Ik had de hoop al opgegeven."

1 reactie

  • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

    6 jaar geleden
    beide een carriere in de schijnwerpers.... mooi toch! En wat is er mis met naakt? Die gast verdient eerlijk zijn brood en heeft tenminste het lef om te gebruiken wat hij heeft! (doen ze beiden trouwens) de ene vocaal de andere fysiek...mooi toch
  1. Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Frederik Delaplace mag voor Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aanblijven als CEO van de VRT. Dalle vindt dat Delaplace een zware inschattingsfout heeft gemaakt, al gebeurde dat met de beste bedoeling en vindt de minister het ook een belangrijk signaal dat de topman zich verontschuldigd heeft. Het is nu zaak het vertrouwen te herstellen, ten opzichte van de medewerkers, de buitenwereld en de betrokkenen, zei Dalle woensdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens Dalle is er zeker ook binnen de VRT duidelijk heel veel wrevel over de manier waarop het allemaal gelopen is.
  2. Zonnepanelen en thuisbatterij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”
    Livios

    Zonnepane­len en thuisbatte­rij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”

    Kleine thuisbatterijen en zonnepanelen met een stopcontactstekker: ze bestaan, maar of je ze in België ook mag gebruiken, is niet duidelijk. Synergrid, de Belgische netbeheerderskoepel, wil daar verandering in brengen, omdat de vraag vanuit de markt zou toenemen. Maar is dat echt zo? Zijn de toestellen veilig en voordelig? En kun je ze in elke woning gebruiken? Bouwsite Livios vroeg het aan energie-expert Dirk Van Evercooren.