Rita Berlaar - Hallaar

Derde Provinciale A Antwerpen

Rita Berlaar boekt overtuigende zege op Hallaar

In de wedstrijd zondag tussen Rita Berlaar en Hallaar, kwam Rita Berlaar al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 2-0-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 4-0 overwinning.

Rita Berlaar begon de wedstrijd goed en nam na 9 minuten de leiding via Robbe Verstrepen. Robin Wijgaerts bracht in de 23ste minuut Rita Berlaar op 2-0. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Ferre Lambrechts en vergrootte de marge. De thuisploeg vond het net nog een keer, deze keer via Jochem Van Dyck in de 86ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Rita Berlaar twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Hallaar drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 9' Verstrepen 1-0, 23' Wijgaerts 2-0, 57' Lambrechts 3-0, 86' Van Dyck 4-0.

GELE KAARTEN: 70' Wijgaerts (Rita Berlaar), 74' Lambrechts (Rita Berlaar), 76' Van Dyck (Rita Berlaar).