© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ondanks het mooie weer: lange files richting Limburg

Pendelaars die vanavond vanuit Antwerpen of Brussel richting Limburg moeten, moeten ondanks het mooie weer rekening houden met heel wat verkeershinder. Op de E313 zijn ter hoogte van Antwerpen-Oost in de richting van Antwerpen twee vrachtwagens op elkaar ingereden. Maar vooral een ongeval in Herentals en wegenwerken in Lummen zorgen voor heel wat hinder voor pendelaars die richting Hasselt rijden.

dvd, fivr

Vlak voor de splitsing naar de Antwerpse Ring zijn net voor de avondspits twee vrachtwagens op elkaar ingereden, vermoedelijk ten gevolge van de gevormde harmonicafile. De chauffeur in de aangereden vrachtwagen raakte gewond, de man die erop inreed bleef ongedeerd. Twee rijstroken zijn versperd en vermoed wordt dat de takelwerken nog heel wat tijd in beslag zullen nemen. De brandweer is ook ter plaatse om de weg te kuisen, want er is olie uit de wrakken gelopen. Dat zorgt voor een lange file op de E34 en de E313, maar ook op de rest van de Antwerpse ring

Nog op de E313 staat er een file vanaf Herentals-West. De rechterrijstrook is er versperd door een ongeval in Herentals-Oost. Ook op de E314 gaat het moeizaam door een ongeval ter hoogte van Aarschot.

Daarnaast staan zowel op de E314 (in Wilsele) als op de E313 (in Lummen) pendelaars momenteel in de file wegens wegwerkzaamheden.

© Vlaams Verkeerscentrum

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer