Annelies Creten en Luc Redig, hier op de wei voor Millegem-kerk, trekken samen de lijst van Groen Ranst.© Groen Ranst

Schepenen Redig en Creten trekken samen lijst Groen Ranst: “Woord houden, het kan”

Ranst -

Schepenen Luc Redig en Annelies Creten trekken samen de lijst van Groen voor de gemeenteraadsverkiezingen in Ranst.

Ranst wordt bestuurd door een coalitie van N-VA en Groen. Luc Redig is schepen voor Mobiliteit, Ruimtelijke ordening, Verkeersveiligheid, Milieu en Klimaat, Plattelandsontwikkeling en Inspraak. Annelies Creten heeft als schepen de bevoegdheden Onderwijs en vorming, Bibliotheken, Jeugd en speelpleinwerking, Cultuur, Feestelijkheden, Sport, Documentatie en erfgoed, Toerisme en Jumelage.

“Wie het leven in Ranst een beetje volgt, kan er niet omheen. Het nieuwe bestuur, met Groen, heeft voor een heuse ommekeer gezorgd. Noodzakelijke, soms ingrijpende verkeersmaatregelen deden de verkeersveiligheid in alle dorpskernen toenemen. Ranstenaren ontmoeten elkaar op diverse plaatsen en er wordt echt naar hen geluisterd”, klinkt het in het persbericht van Groen. “Het werk is echter niet af. Kies voor de toekomst, terug naar vroeger is geen optie.”

Groen wil ook in de volgende legislatuur blijven inzetten op meer verkeersveiligheid voor elke weggebruiker, burgerinitiatieven ondersteunen, ontmoetingen stimuleren, het klimaatplan 2030 uitvoeren, duidelijke ruimtelijke planning en het gemeentelijk onderwijs verder uitbouwen.

 (kma)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners