Ex-Rode Duivel Gunther Schepens (51) hier tweede links op de bank bij Zandhoven. Hij was iets minder flitsend dan in zijn gloriedagen, zelfs een beetje hinkend, maar wel waarschijnlijk het grootste voetbaltalent ooit aanwezig op het eeuwfeest.© kma

Ex-Rode Duivel Gunther Schepens trapt balletje op eeuwfeest K Zandhoven SK

Zandhoven -

Paars-Wit in Anderlecht moet nog wat langer op hete kolen zitten om de landstitel te vieren, maar K Zandhoven SK kon wél al een vet feestje bouwen. Paars-Wit uit Zandhoven vierde zijn eeuwfeest met een fuif met topdeejays en een galamatch van Zandhovense voetballers tegen een BV-team.

K. Zandhoven S.K. kon zondag 750 euro schenken aan KOMOK, een initiatief van doelman Davino Verhulst en acteur Christophe Stienlet, dat ouders van kinderen met kanker steunt.

De bekendste voetballer uit het BV-team was Gunther Schepens (51), die iets slechter te been was zondag, maar toch nog heel veel fans had. Ook Brahim uit Familie speelde mee, net als influencers en andere voetballers, ook dames.

Voorzitter Johan Steylaerts maakte van de gelegenheid gebruik om enkele afscheidnemende harde werkers in de bloemen te zetten.

© kma

© kma

Voorzitter Johan Steylaerts met afscheidnemend sportief verantwoordelijke Filip Smets.© kma

Enkele spelers uit het BV-team.© kma

© kma

© kma

© Kevin Verboven

Ook afscheid van Gert Somers.© Kevin Verboven

© Kevin Verboven

© Kevin Verboven

© Kevin Verboven

© Kevin Verboven

De eerste Zandhovense voetballers rookten honderd jaar geleden nog ostentatief een sigaret op de foto’s.© r

(kma)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners